• Начало
  • AP318 стайна активна антена, 25dBi

AP318 стайна активна антена, 25dBi

AP318 стайна активна антена, 25dBi

Представяме ви нашата мощна активна антена AP318
Тази стайна ефирна активна антена е проектирана да Ви осигури безпроблемно и подобрено изживяване при гледане на ефирна цифрова телевизия.
Със своята лесна инсталация и впечатляващи характеристики, тази 4K  UHF/ VHF DVB T2 цифрова антена е задължителна за всеки телевизионен ентусиаст.

Характеристики: 
Честота: VHF 170-240MHz 
               UHF 470-860MHz
Усилване: 5dBi
Активно усилване: 25dBi
Конектор: IEC Мъжка/ F мъжка
Дължина на кабел: 3м. 
Тип кабел: 2.5C- 2V
Поляризация: Вертикална/ Хоризонтална
Захранване: 5V
Размер: 160*70*70  mm

С нея можете да се наслаждавате на предавания с висока разделителна способност без никакви прекъсвания или пикселизация.

Независимо дали сте у дома, на къмпинг, в каравана, в автобус, на яхта, тази антена е вашият надежден спътник в развлеченията.
Компактният и преносим дизайн я прави идеалната ефирна антена, където и да е отидете. 

Елегантният черен цвят на антената се слива безпроблемно с всеки интериор, добавяйки нотка модерност към вашето пространство.
Нейните размери от 160 x 70mm я правят ненатрапчива и лесна за позициониране, осигурявайки безпроблемна настройка.

Снабдена с 3 метров кабел, антената предлага гъвкавост при поставяне, което Ви позволява да я позиционирате на оптималното място за максимално приемане на сигнала.
Честотният диапазон от VHF 170-240Mhz и UHF 470-860Mhz гарантира, че имате достъп до широк набор от канали, включително местни излъчвания и популярни мрежи.

С впечатляващото усилване от 25 dBi, тази цифрова ефирна антена усилва слабите сигнали, като ви осигурява ясни изображения и чист звук.
Кажете сбогом на размитото приемане и се насладете на наистина завладяващо телевизионно изживяване.

В обобщение, нашата вътрешна активна телевизионна антена съчетава удобство, мощност и изключителна производителност. Надстройте настройката на вашия телевизор днес и се насладете на предимствата на лесна инсталация, подобрено приемане на сигнал и съвместимост с 4K и DVB-T технология.
Независимо дали сте у дома, в къмпинг кола или в движение, тази антена е вашият вход към света на забавленията с висока разделителна способност.

0878515915 за въпроси и поръчки

0878515915