PRL1282 2в1 обучаемо универсално дистанционно

Продукти
17,80 лв.
Опции за покупка
Моля, изберете:
Продуктът е успешно добавен в количката

IR програмируемо дистанционно управление за приемник + телевизор PRL1282 2 в 1, с 4 обучаеми бутона за телевизор и iptv бутон.

Дистанционно 2в1, което може да управлява всички операторски, кабелни, сателитни приемници. 
С 4 обучаеми бутона за телевизор. PRL1282 е фабрично настроено да управлява над 80% от марките и моделите телевизори на българския пазар. 
Лесно управлявайте техниката си с едно дистанционно. 

Представяме ви най-доброто дистанционно управление 2 в 1 с 4 бутона за обучение, предназначено да подобри вашето телевизионно изживяване. Това универсално дистанционно управление е грижливо изработено, за да се погрижи за разнообразния български пазар, предлагайки безпроблемен контрол върху широка гама от марки и модели телевизори.
Може да бъде програмирано за приемниците на А1, Vivacom, Bulsatcom и всеки един приемник на българския пазар, само ни кажете модела. 

Основни функции:
  • Универсална съвместимост: Нашето дистанционно управление е вашето универсално решение за управление на повечето марки и модели телевизори, налични в България. Това интуитивно устройство улеснява управлението на вашата техника. 

  • Обучаема функция: 4 ТВ бутона, които лесно се обучават от оригиналното дистанционно на телевизора. 
  • Управление на две  устройства: Оптимизирайте настройката на вашето домашно забавление с възможността да контролирате две устройства едновременно. Независимо дали става въпрос за вашия телевизор и приемник, или друга комбинация, насладете се на удобството на единния контрол
  • IR програмиране: Програмирайте лесно дистанционното с помощта на вашия компютър, за да го конфигурирате за почти всяко устройство. С тази функция Вие имате пълен контрол, осигурявайки безпроблемна настройка на цялото ви оборудване. Може да ни кажете модела на устройството и ние да го направим вместо Вас. 
 
 
 
Характеристики
Марка/ Модел
UNIVERSAL
Тип
TV, DVB
Брой устройства
2бр.
0878515915 за въпроси и поръчки

0878515915

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!