ST8630 HD8 енкодер модулатор SATLINK

Продукти

Професионален енкодер за висококачествено компресиране в реално време на видео и аудио сигнали в DVB MPEG-2 ST8630 HD8 SATLINK.

Професионалният енкодер, разработен за висококачествено компресиране в реално време на видео и аудио сигнали в DVB MPEG-2 ST8630 HD8 SATLINK, представлява мощно устройство, което дава възможност за изключително ефективно компресиране и предаване на медийно съдържание.

Този енкодер е снабден с широка гама от функционалности и може да работи както с аналогови, така и с цифрови аудио и видео сигнали в стандартна резолюция (SD) и висоха резолюция( HD). Със своите възможности за кодиране във формат MPEG2, енкодерът осигурява съвместимост с всички цифрови кабелни приемници и телевизори с вграден цифров тунер.

Този енкодер предоставя надеждност и високо качество на компресия, което е от съществено значение при предаването на медийно съдържание в реално време. С него можете да осигурите ясни и детайлни изображения, както и качествен звук.

Със своята способност за работа в реално време, DVB MPEG-2 ST8630 HD8 SATLINK е незаменим инструмент за излъчване и предоставянето на съдържание с максимална ефективност и качество.

Спецификации: 

  • 8 HDMI входа
  • Поддържа 4-канален RF изход
  • Поддържа множество IP формати 
  • Настройки през PC

 

0878515915 за въпроси и поръчки

0878515915